Apartment A | Sofia, Bulgaria | Aedes Studio

The concept for this apartment was to create a contemporary dwelling in the heart of the city. The polished overlit surfaces supplemented the client’s image. The entrance foyer is part of a common space floating around the kitchen and into the living room. This fluidity of space is strengthened by 

the kitchen structure. Its high part is divided into four separate volumes facing each other. The kitchen island is surrounded by a gypsum tracery its ornament reminding of a wallpaper and visualizing the floating of spaces between the different functional areas.

1/2

apartment a

 
2007 - 2008
Sofia, Bulgaria 
 
 

bul. "General Mihail D. Skobelev" 30, 1606 Sofia Center, Sofia Bulgaria / office@aedesstudio.com /  +359 2 851 72 81

copyright tthr Aedes Studio 2017